Om FleXhuset.dk

Den lange version, hvor du får alle hemmelighederne.

Bygningens historie …
Bygningen er opført som administrationsbygning i 1910 af de Forenede Sjællandske Andelssvineslagterier.

Mange lokale borgere kan stadigvæk huske tiden hvor slagteriet lå i byen og det var en af byens største arbejdspladser.

Slagteriet indgik i 1968 i en stor sjællandsk slagterifusion, hvorefter driften blev styret fra Ringsted, senere under Steff Houlberg.

I 1982 blev slagtningen af grise indstillet, og slagteribygningerne blev omlagt til produktion af bl.a. spegepølser. Frem til 1999 var der derfor ”pølsesnak her på Roskildevej”.

I 1984 blev denne bygning frasolgt og heldigvis er bygningen derfor bevaret.

I forlængelse af parkeringspladsen lå en prægtig direktørbolig. Denne er sammen med de øvrige slagteribygninger revet ned og omdannet til boligområde.

Ideen til FleXhuset.dk …
En sensommerdag i 2019, begyndte ideen, om at indrette et anderledes “Erhvervs-hotel”.
Et rart sted, der skulle fungere som et eksklusivt kontor, og samtidig føles som en nærværende stue.

Fra dag ét stod det klart, at den smukke bygning skulle bevares mest muligt og rumme flest mulige ideer. Derfor er hver eneste detalje vendt på tegnebordet, så huset fremstår yderst fleksibelt, velindrettet og indbydende.

Vi ønskede at indrette et sted, med plads til erhvervsfolk kombineret med behandlere – fordi vi tror på den dynamik der kan opstå. Her skulle være plads til veletablerede virksomheder på faste lejevilkår, og nye selvstændige virksomheder. Plads til iværksættere, som har behov for leje efter time forbrug i opstartsperioden. Hver virksomhed har forskellige behov, og det ville vi tilgodese.

Vi ønskede at etablere en ramme, hvor det skulle blive attraktivt at “komme ud af privaten”, og indgå i et særligt fællesskab, uden nødvendigvis at skulle “hænge på et lokale – eller dele et lokale”. Du er altid privat bag din lukkede dør. Privatdrevet virksomheder indrettes ofte i gæste- børneværelser, og fælles for mange selvstændige, så påvirkes de på de indre linjer, når det private hjem er eksponeret.

Hvordan er FleXhuset.dk …
Flexhuset.dk er indrettet med 11 unikke lokaler og en indbydende fællesplads i stueplan. Her er altid frisk kaffe/the og vand til alle ligesom alle har adgang til pæne kundetoiletter. I stueplan ligger 6 selvstændige lokaler (lokale 2, 3, 4, 5, 11 og 12). På første sal, ligger 4 selvstændige lokaler, der hvert er meget forskelligt indrettet (Lokale 6, 7, 8 og 9) og det store fælles- eventlokale (lokale 10) med praktisk køkken. På 1 sal er der endvidere flere kundetoiletter og vaskefaciliteter til de private behandlere.

Fællesrummet har vi haft mange tanker om, og det er allerede benyttet til mange formål; Foredrag, foreningsmøder, eksterne virksomheders dags- og aftenmøder med personale, ledelse eller kunder. Undervisning, meditation, kursus og andre små personlige events der kræver et fedt lokale.

Målsætning …
Det er et ønske, at bygningen og konceptet i det daglige er oplevet som “nemt, bekvemt og lækkert”. Det skal være fedt med fedt på.

Personlig fremvisning …
Der kan skrives meget, men en personlig fremvisning er endnu bedre! Under Galleriet kan du få en virtuel rundtur og se de lokaler du vil, og du er også velkommen til at kontakte os, og få en helt personlig fremvisning og drøftelse af dine lejevilkår.

Velkommen til Flexhuset.dk, færdigrenoveret og åbent, oktober 2020.
Henriette Lykke Nielsen, Indehaver
mobil 4073 5959

 

-o-

Flexhuset